icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La CUP aposta per un canvi del model general de recollida d’escombraries

Des de la CUP Igualada valoren positivament que es facin campanyes de reforç del reciclatge de residus urbans, tot i que mantenen que si no es canvia el model general, els resultats continuaran sent els mateixos.

Respecte a l’anunci que feina l’Ajuntament sobre la recollida porta a porta, la CUP puntualitza que aquesta iniciativa anunciada fa uns dies afecta únicament a determinats establiments i no és cap mesura nova a Igualada. La CUP apunta que cal que la ciutadania tingui present que no es tracta de la implantació del sistema de recollida porta a porta que en determinades ocasions ha protagonitzat el debat de residus a la ciutat i que a nivell comarcal està en vies de materialitzar-se properament.

La formació cupaire destaca que ha estat defensora des dels seus inicis d’explorar les vies per avançar cap a la seva implantació, la del porta a porta, eliminant contenidors dels carrers i assolint estàndards avançats en percentatge de reciclatge, afavorint de retruc les finances municipals.

tornar_radioIgualada