icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La CUP a Igualada acusa el govern de contractar a dit l’empresa d’un ex-treballador del consistori

Segons la formació, l’Ajuntament d’Igualada va formalitzar el passat mes d’octubre un contracte per valor de 63.000€ amb una empresa propietat d’un ex-treballador del consistori, que no tenia cap client previ. Des de la CUP asseguren que aquest contracte, que consisteix en la creació d’una aplicació mòbil per fidelitzar els clients del comerç local, s’ha fet sense cap mena de concurs i de manera sospitosa.

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament d’Igualada, Albert Mateu, assegura que no saben si es tracta d’una il·legalitat, però en tot cas, es mostra convençut que aquesta contractació és poc ètica. Mateu, a més, acusa la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, de mentir quan va dir que el cost del contracte d’aquesta empresa seria de 50.000€. Segons la CUP, és de 63.000€ més IVA.

Per a la CUP, la contractació d’aquesta empresa per part de l’Ajuntament d’Igualada s’ha justificat amb uns arguments molt febles; d’una banda, amb un informe on s’afirma que és una sol·licitud per part de l’entitat Igualada Comerç i, de l’altra, amb un informe de l’Acceleradora Catalunya Central de Star-up Catalonia, on s’afirmava que actualment no existia cap altre producte al mercat com el que oferia l’empresa en qüestió. Davant de tot plegat, des de la CUP demanen al govern que doni explicacions.

El govern donarà les explicacions pertinents en el decurs de la compareixença que es fa cada dimecres.

tornar_radioIgualada