icon_radio

RÀDIO Eleccions Municipals 2015

BLOG

La CUP d’Igualada defensa la gestió pública de les escoles bressol i aposta per augmentar el personal de Serveis Socials

La Candidatura d’Unitat Popular a la ciutat d’Igualada, que ha presentat el seu programa en matèria social, d’educació i d’habitatge, aposta per un model de gestió de les escoles bressol totalment públic. Pel que fa a les polítiques socials que es fan des del municipi, des de la CUP aposten per dotar de més personal l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament per descarregar-la de feina.

En aquest sentit també proposen crear un menjador escolar pels alumnes de secundària i garantir així que tinguin un àpat diari cobert”. Des de la CUP també defensen la redacció d’un protocol per tractar de forma adequada les situacions d’indigència a la ciutat, que, segons expliquen, l’any 2014 van afectar a una vintena de persones.

Pel que fa a les polítiques d’habitatge, des de la Candidatura d’Unitat Popular aposten per la creació d’un parc públic d’habitatge i aplicar la moció de la PAH sobre les sancions als pisos buits. A més, pretenen incidir en la gestió dels subministraments de serveis bàsics, especialment en el d’aigua, del qual participa el consistori igualadí.

Aquestes propostes s’emmarquen en l’aposta per garantir els drets socials i un habitatge digne per a la població, un dels 10 eixos del programa de la CUP per a les eleccions municipals d’Igualada.

tornar_radioIgualada