icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La delegació a l’Anoia de l’Associació de Diabetis de Catalunya prepara dos tallers formatius

Aquest mes juny es faran 2 tallers a la delegació de l’Anoia ubicada a l’espai Centre Cívic Nord C/ Sant Martí de Tous, 6 Igualada. El primer dels tallers serà el de “dinàmiques de comptatge de racions” i el taller “Què cal tenir en compte quan ens preparem per a viatjar”.

El taller de dinàmiques de comptatge de racions està enfocat per a totes aquelles persones que vulguin aprendre i millorar aquest punt en el seu control i per a totes aquelles persones cuidadores i professionals que hagin d’ajudar a entendre aquest comptatge. Aquest taller es realitza l’últim dijous de mes a les 18 h. Aquest mes la data del taller és el dia 29 de juny amb l’horari abans esmentat.

El taller “Què cal tenir en compte quan ens preparem per a viatjar” està pensat per recordar que ens cal podar en la nostra maleta diabetil, cada vegada que marxem de viatge ja sigui per un cap de setmana, vacances d’estiu, colònies i excursions dels nostres infants. També explicaran quines accions hauran de fer prèviament i que cal tenir en compte amb la tecnologia que ens acompanya en el nostre dia a dia.  Aquest taller es durà a cap el dia 22 de juny a les 18 h de la tarda.

Aquest mes els dos tallers estaran dirigits per l’Esther Maldonado agent i formadora en diabetis En tots els tallers cal inscripció prèvia a www.adc.cat per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb l’ADC delegació Anoia al correu adcanoia@adc.cat o al telèfon 656695601 en l’horari laboral de 16 h a 20 h

tornar_radioIgualada