icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La diputada del PP, Dolors Montserrat, afirma que Castells falta a la veritat i assegura que l’Estat pagarà els diners que deu al CSSI

La vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha demanat a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells que es tranquil•litzi i no falti a la veritat amb referència a la subvenció de 142.000€ que l’Estat ha de pagar al Consorci Sociosanitari d’Igualada. Montserrat, que ha estat aquest migdia a Igualada visitants els pisos Viu B2, ha assegurat que aquests diners ja s’han transferit i que l’alcalde hauria de saber que aquest tràmit triga uns quants dies en fer-se efectiu. Segons la diputada del PP, Castells, a més de mentir, està actuant com un nen petit i amb l’objectiu de penjar-se medalles.

La vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats ha explicat que el govern de l’Estat ja ha pagat a la Generalitat 1,3 milions d’euros del pla d’habitatge, i ha afegit, que ara, és la Generalitat qui ha de decidir si els destina o no al Consorci Sociosanitari d’Igualada, per pagar el residencial Viu B2. Montserrat s’ha mostrat convençuda que abans que acabi l’any aquests diners arribaran a Igualada, ja que l’Estat anirà transferint més diners al Pla d’Habitatge a mida que la Generalitat els vagi assignant i en facin falta més.

Per la seva part, el portaveu del PP a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt, ha criticat que l’alcalde vulgui posar un contenciós administratiu contra l’Estat, però no en canvi contra la Generalitat, que segons Agramunt, té deutes de tot tipus amb la capital de l’Anoia.

tornar_radioIgualada