La falta de gol condemna l’Igualada Rigat a una derrota per la mínima a la pista del Girona (1-0)

L’Igualada Rigat perd a la pista del Girona per 1 a 0, tot i que van disposar d’ocasions per marcar.

Els arlequinats van buscar la manera de perforar la porteria contrària, però no ho van aconseguir. Els igualadins es van acostar a la porteria rival en diverses ocasions, però sense èxit. A més, quan faltaven 5 minuts per arribar al descans, el conjunt gironí va aconseguir l’1 a 0.

A la represa, els jugadors de l’Igualada van incrementar el ritme però tampoc no van ser capaços de marcar. Quan faltaven dos minuts per acabar, Roger Bars va llançar un penal però el porter igualadí del Girona, Jaume Llaverola, el va aturar i els arlequinats van acabar perdent amb l’1 a 0 final. En aquests moments segueixen 6ns a la classificació de l’OK Lliga, empatats a punts amb l’Alcoi.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita de l’Arenys de Munt.