La falta d’encert condemna el CF Igualada femení a Sabadell (1-0)

El Club Futbol Igualada femení va perdre al camp del Sabadell per 1 a 0 tot i que va crear moltes ocasions de perill. A la primera part no es van produir gaires oportunitats de perill, malgrat que la portera igualadina Noelia Garcia es va haver de lluir en un parell d’intervencions. A la represa, l’equip que dirigeix Jordi Torres va intentar sortir a l’atac, però el Sabadell va marcar . Tot i així, les jugadores igualadines van arribar a l’àrea contrària en diverses ocasions, però sense efectivitat als últim metres. La jugada més clara va arribar quan faltaven 5 minuts per acabar. L’equip de la capital de l’Anoia va disposar d’un penal a favor, però llançament va anar a fora. El Club Futbol Igualada jugarà aquest diumenge al camp del Pallejà, el penúltim classificat.