icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La fira de la Vinyala torna a Òdena

Després d’un any sense poder-se celebrar, Òdena tornarà a acollir, aquest diumenge 19 de setembre, la fira de la Vinyala, que sumarà la seva 10a edició.

Es farà al Parc de la Font i hi haurà més d’una desena de restauradors del territori que oferiran tasts de diferents receptes de vinyales, en total es cuinaran prop de 1.000kg de cargols, que es podran gaudir a la mateixa fira o comprar-los per endur. També s’hi podran trobar cellers de la zona i artesans alimentaris de quilòmetre 0.

En el marc de la mateixa fira també se celebrarà, a 2/4 de 12, la Festa de la Verema de la mà dels Petits Viticultors que començarà amb la tradicional trepitjada de raïm a càrrec de les pubilles i els hereus. Durant tot el matí amenitzaran la jornada les actuacions de la Colla Gegantera de Calders, del grup de grallers Els Borinots i l’animador Pep Callau.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament d’Òdena amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de Mapamundi Produccions i la Confraria de la Vinyala i estarà adaptat a la situació sanitària actual.

tornar_radioIgualada