icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La fira tèxtil BSTIM penja el cartell de complet, amb una seixantena d’expositors inscrits

Un mes abans d’obrir portes, la primera edició de BSTIM, Best Solutions in Textile Manufacturing, ja no té més places disponibles per als expositors i per tant ha tancat definitivament inscripcions. Les seixanta empreses participants provenen d’arreu del país i especialment de les comarques amb més tradició industrial de tèxtil com el Maresme i el Vallès Occidental, a més de l’Anoia.

Els expositors del BSTIM, que se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer, són principalment empreses i tallers locals que fabriquen peces acabades de confecció, gènere de punt i productes de bany i també empreses dedicades a la gestió de la producció de peces tèxtils. Aquestes empreses han vist en BSTIM l’oportunitat d’oferir els seus serveis a marques, dissenyadors i distribuïdors europeus que busquin nous proveïdors o que es plantegin deixar de fabricar a Àsia i tornar la producció a Europa.

Cal destacar a més, que per tal de captar visitants BSTIM compta també amb un estand promocional al 080 Barcelona Fashion, que es celebra des d’avui i fins divendres, al Museu Marítim de Barcelona.

La Fira BSTIM és un saló professional organitzat per Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada que té per objectiu estimular la fabricació de proximitat i enfortir la indústria local. Se celebrarà els dies 25 i 26 de febrer, a l’Escorxador, i reunirà 60 expositors.

tornar_radioIgualada