icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La formació Igualada Som-hi celebra que el govern municipal redacti el Pla Local de Seguretat 10 anys després de prometre’l

El grup municipal d’Igualada Som-hi va reclamar, el passat mes de novembre, al govern de la ciutat que Igualada no tenia Pla Local de Seguretat. Des del consistori s’havia promès l’any 2012, però no ha estat fins ara, sis mesos després que la formació progressista ho anuncies, que el Govern de Junts ha posat fil a l’agulla.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, afirma que des del partit celebren que després d’una dècada d’incompliment, “el govern ha esmenat la seva inacció dels darrers 10 anys en aquesta qüestió”.

El mateix Cuadras explica que el consistori igualadí ja ha demanat la subvenció a Diputació de Barcelona per a redactar-lo i afegeix que des d’Igualada Som-hi “ens oferim a actuar amb responsabilitat i acordar-ne un amb els diferents actors implicats”, sent la seguretat un tema que no entén de partits.

Alhora, des de la formació asseguren que el govern de Castells no planifica, i això ha comportat diversos problemes a la ciutat, com ara els problemes d’inseguretat, la manca del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, que ha propiciat problemes d’habitatge, i que no dur a terme el Pla de Mobilitat durant molt de temps ha fet que Igualada sigui la vuitena ciutat amb més contaminació de Catalunya.

En aquest sentit, la formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta demana actuar urgentment “perquè la situació no vagi a més i acabar amb la sensació de “descontrol” que molta part de la ciutadania té”.

tornar_radioIgualada