icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja recolliran material escolar nou, en el marc de la campanya “Tornada a l’escola solidària”

Per a poder minimitzar els efectes de la despesa extraordinària que suposa l’inici del nou curs escolar entre les famílies més vulnerables, ambdues organitzacions engeguen un any més aquesta iniciativa, que es durà a terme aquest divendres i dissabte, al centre comercial Carrefour de l’Avinguda Països Catalans d’Igualada. L’objectiu passa per recollir donacions en forma de material escolar nou que es destinarà als infants de la comarca que més ho necessitin.

Els voluntaris de Creu Roja estaran presents al centre comercial en el seu horari d’obertura, de 2/4 de 10 del matí a 9 del vespre, per explicar en què consisteix aquesta iniciativa i recollir les donacions de material escolar, que es recomana que siguin: estoig, motxilla, joc de regles, maquinetes, bolígrafs, compàs, tisores, carpetes, llibretes, paper A-4, calculadora, colors i rotuladors.

Una vegada acabat l’acte central, la Fundació Solidaritat Carrefour, farà entrega a Creu Roja d’una donació de material similar al recollit entre els clients de l’establiment, i que servirà per confeccionar els lots que s’entregaran a les famílies amb dificultats.

Els organitzadors animen a tota la ciutadania a participar en aquesta iniciativa i a fer-ne difusió a les xarxes socials mitjançant l’etiqueta #tornadaescolasolidaria.

tornar_radioIgualada