icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Fundació UEA i el Grup Formació i Treball signen un acord per afavorir la formació i inserció laboral de persones en situació de risc o exclusió social

A través d’aquest acord ambdues fundacions col·laboraran en els diversos projectes que desenvolupen per tal de treballar pel progrés econòmic, social i laboral de la comarca. Mitjançant aquest conveni, la Fundació de la Unió Empresarial de l’Anoia i Formació i Treball es comprometen a afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d’exclusió social de l’Anoia, en funció de les necessitats de les empreses del territori i participant i donant suport als programes formatius que es desenvolupin.

De fet, una de les raons de ser de la Fundació UEA és la de generar noves oportunitats a tots els col·lectius per tal que les persones desocupades i col·lectius en risc d’exclusió puguin treballar, tot impulsant un seguit d’accions per tal de fer-hi front. A la vegada, aquesta fundació també vol col·laborar amb organitzacions no lucratives que potenciïn, treballin i promoguin accions i projectes. Per la seva banda, Formació i Treball té com a principal objectiu la inserció laboral de persones amb especials dificultats sociolaborals.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració es va formalitzar per Xavier Puig, codirector del Grup Formació i Treball, i per Joan Mateu, president de la Fundació Unió Empresarial de l’Anoia.

 

tornar_radioIgualada