icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona posaran 2 milions d’euros cadascuna per la construcció del nou Campus de la Salut d’ #Igualada

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que el projecte té un cost de 6 milions d’euros, dels quals la Generalitat n’aportarà 2, i la Diputació de Barcelona en sumarà dos més. El ple d’aquest dimarts es va aprovar, per unanimitat, el conveni que farà efectiu el compromís del departament d’empresa i coneixement amb el projecte amb una aportació del 33% del cost total.  Castells apunta que els dos milions d’euros restants els buscarà l’Ajuntament d’Igualada amb l’objectiu de completar el 100% del cost del nou Campus de la Salut. En el cas que l’Ajuntament no trobi els recursos, Castells apunta que serà la mateixa administració local qui aportarà l’import que falti.

L’alcalde d’Igualada ha anunciat que en aquests moments s’està redactant el projecte incial del campus, a l’espera de poder licitar les obres a principi de l’any 2021. Una vegada puguin començar les obres, aquestes s’allargaran durant més d’un any.

Unanimitat de totes les forces polítiques

El punt va rebre els vots a favor de tots els grups municipals. El portaveu d’ERC, Enric Conill, considera que aquest és un projecte de ciutat, i a la vegada reconeix la bona feina feta per l’actual govern municipal, i fins i tot de l’anterior govern.

Des d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, es va expresar en els mateixos termes. Cuadras, però, va afegir que caldrà completar l’oferta universitària amb una bona oferta d’habitatges per a estudiants. Un fet, segons Cuadras, on la ciutat va coixa.

tornar_radioIgualada