icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Generalitat no té data per enllestir el Pla Director de l’Aeròdrom #Igualada-Òdena, però es compromet a treballar-hi intensament

Així ho ha assegurat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavin, aquest dissabte al matí, durant la inauguració de la 27a edició de l’Aerosoport. Gavin ha avançat que, el proper mes de juny, la Generalitat tindrà acabat un primer document base sobre la qual es redactarà el pla director, però el Pla definitiu trigarà encara uns quants mesos.

Segons el secretari d’Infraestructures, el govern català treballarà colze a colze amb el Consorci de l’aeròdrom, els ajuntaments d’Igualada i Òdena i també el sector, per tal de dissenyar un pla que permeti desenvolupar les activitats de l’aeròdrom i que aquest equipament pugui créixer. Gavin explica, però, que el Pla Director implica tramitacions llargues i complexes, que intentaran accelerar al màxim. De totes maneres un cop enllestit el document, s’obrirà un període d’exposició pública i al·legacions. És per aquest motiu, assegura Gavin, que és difícil comprometre’s a un termini per tenir el Pla finalitzat, però sí es comprometen a treballar-hi intensament.

tornar_radioIgualada