icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Gran Festa del Vi inclourà tast de vins, degustacions gastronòmiques i activitats familiars

Igualada Comerç portarà a terme el proper 7 de novembre, una nova edició d’aquest esdeveniment, que comptarà amb una vintena d’estands participants, on diferents cellers i establiments de la ciutat oferiran tasts de vins i degustacions gourmet. A més d’aquests estands, que estaran situats a la Rambla, s’ha ampliat la programació amb activitats paral·leles dirigides a tot tipus de públic.

La Gran Festa del Vi coincidirà enguany amb una nova edició del Rec.0. Segons el president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres, volen aprofitar aquest esdeveniment per atraure visitants al centre d’Igualada. Enguany, el mateix dissabte, 7 de novembre, es faran 4 tasts de vins i vermuts dirigits a professionals del sector i interessats en la matèria. Els tasts tindran lloc al bar Acústic, amb un preu de 9€ per tast. Els diners recaptats es destinaran a la Creu Roja en programes d’ajuda pels refugiats de Síria.

D’altra banda, també s’han incorporat diverses activitats infantils, com ara passejades amb un carruatge pel nucli antic i diferents tallers. Finalment, per acabar d’arrodonir la festa, entre les 9 i les 11 de la nit actuarà el grup igualadí Josh Allen & The Rootmakers, guanyadors del Certamen de Música Jove d’enguany.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que la Gran Festa del Vi és una activitat que lliga molt bé amb l’objectiu del govern de fer d’Igualada una ciutat atractiva. La inauguració de la Gran Festa del Vi es farà el 7 de novembre i comptarà amb la presència del conseller en funcions d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

tornar_radioIgualada