La igualadina Laura Orgué, doble subcampiona del món de curses de muntanya

L’atleta igualadina Laura Orgué es va proclamar doble subcampiona del món de curses de muntanya a les proves del Quilòmetre Vertical i a la de l’Sky Race. Orgué va prendre part a l’última cursa de l’Sky Race, on va brillar durant molta estona. Als últims trams, la va atrapar la corredora nord-americana Megan Kimmel, que al final va ser la campiona amb 53 segons de diferència. La cursa constava de 27 quilòmetres de distància i un desnivell de 2.500 metres. D’altra banda, Laura Orgué no va participar a l’última prova puntuable del Quilòmetre Vertical, però tot i així va mantenir la segona posició a la classificació del campionat. La darrera prova de l’Sky Race corresponia a la Limone Extrem d’Itàlia.