icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La igualadina Marina Tomàs i Jorba i el Cric Raluy ja tenen la seva placa en memòria a la seva trajectòria a la zona del Parc Central

La ciutat d’Igualada ha volgut fer un homenatge a la igualadina Marina Tomàs i Jorba, la matriarca del Circ Raluy que va fundar juntament amb el seu marit, Lluís Raluy. La família ha donat una gran nissaga circense amb extensions com el Circ Històric Raluy, el Circ Raluy Legacy i el Circ Rosa Raluy, que han estès aquesta passió als fills i ara a les netes i nets.

L’acte d’homenatge ha estat la descoberta d’una placa memorial al Parc Central d’Igualada, lloc habitual de parada del circ. Aquest acte s’ha fet coincidir amb al Diada de Sant Jordi, i a la vegada dins de l’any on la ciutat d’Igualada assumeix la capitalitat de la Cultura Catalana 2022.

A més a més dins d’aquest acte s’ha procedit a la donació a la ciutat d’Igualada del fons bibliogràfic i documental del món del circ a Igualada, del periodista i expert en el món del circ, l’igualadí Josep Elias i Farré.

tornar_radioIgualada