icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Joventut Socialista de Catalunya escull #Igualada per celebrar el seu Consell Nacional aquest diumenge

El Museu de la Pell d’Igualada serà l’escenari, aquest diumenge 27 de febrer, de la celebració del Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya. Durant el Consell Nacional, la Joventut Socialista presentarà el Protocol Contra l’Assetjament Sexual i la nova Guia del Militant, alhora que també s’aprovaran diferents resolucions per instar el Govern de la Generalitat a abordar temes d’interès per els i les joves.

Entre les resolucions presentades, la Joventut Socialista de l’Anoia impulsarà  la “Resolució sobre el futur dels i les joves a l’Anoia”, un document sobre la manca d’oportunitats de futur a la comarca que exigirà al Govern l’aprovació definitiva del PDUAECO el més aviat possible, el procés d’estudi per a la recuperació del projecte d’Eix Transversal Ferroviari i l’ampliació de places de Formació Professional a la comarca.

Paral·lelament, també es presentarà al Consell Nacional una resolució sobre la dignificació i competitivitat de la línia Llobregat – Anoia de FGC, proposant aspectes com, per exemple, la reducció de tarifes o l’augment de freqüències de pas.

El Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya comptarà amb les intervencions del seu primer secretari, Ot Garcia, del primer secretari a l’Anoia, David Oliva, i del portaveu a l’oposició a l’Ajuntament d’Igualada i vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Cuadras.

tornar_radioIgualada