icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Kaserna presenta la programació d’activitats per a joves d’aquesta primavera

Com cada any, amb l’inici de la primavera, La Kaserna es torna a omplir de vida i comença una nova programació d’activitats.

Els darrers mesos han estat molt diferents a allò a què estàvem acostumades i el dia a dia de les persones joves de la ciutat s’ha vist alterat i adaptat a unes mesures sanitàries que han anat canviant. Per aquest motiu, l’equip del Departament de Joventut vol oferir un espai de trobada on els joves puguin desconnectar, tot gaudint d’una bona estona.

La programació completa es pot consultar a https://activitatsk.igualadajove.cat/. Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica des del mateix portal. La programació d’enguany és molt diversa: s’ofereix formació en el lleure (tant el curs de monitors com el de premonitors); un casal per les vacances de Setmana Santa sobre disseny, moda i costura sostenible; activitats extraescolars esportives, artístiques i tecnològiques.

A més, també com a novetat, aquesta primavera algunes de les activitats es duran a terme al nou equipament de Cal Badia. Cal recordar que, a causa de la situació actual de COVID-19, les activitats es poden veure adaptades o modificades en funció de l’evolució de les mesures sanitàries.

D’altra banda, els joves poden seguir venint al Punt d’Informació Juvenil, on es poden informar o resoldre els dubtes que tinguin sobre els àmbits següents: laboral, acadèmic, emocional, salut i sexualitat, habitatge, participació i mobilitat internacional. Aquestes assessories són confidencials i personalitzades. Només cal demanar cita prèvia enviant un Whatsapp al 690.79.35.68, trucant al 93.804.18.01 o escrivint un missatge a l’adreça electrònica kaserna@aj-igualada.net.

D’altra banda, les xarxes socials (@igualadajove) també permeten al jovent estar al dia de tot el que passa i venir a provar noves activitats, conèixer gent i omplir les tardes de noves experiències i coneixements.

tornar_radioIgualada