icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Mancomunitat organitza tres cursos gratuïts per formar treballadors per al sector industrial

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) oferirà tres formacions gratuïtes a partir de la tardor que inclouen pràctiques en empreses del sector industrial de l’Anoia. Es tracta dels cursos de Muntatge d’instal·lacions d’aerotèrmia, Instal·lacions solars fotovoltaiques i Soldadura. Tres oficis que tenen molta demanda a la Conca d’Òdena i requereixen professionals formats. La durada dels cursos oscil·la entre les 150 i les 240 hores, amb una durada d’entre dos i quatre mesos, en funció del curs. A més de fer pràctiques formatives (no remunerades) en empreses del sector, als alumnes se’ls dissenyarà un itinerari personalitzat per ajudar-los a trobar feina.

Els cursos són gratuïts i s’hi poden inscriure totes les persones empadronades a un dels set municipis de la Conca d’Òdena, amb un nivell d’estudis d’ESO o equivalent i en situació d’atur. En les inscripcions es donarà prioritat a la motivació, actituds i aptituds de les persones i també es prioritzarà la inscripció de dones com a mesura per començar a revertir la masculinització del sector industrial.

Les persones interessades a participar en aquests cursos d’instal·lacions d’aerotèrmia, Instal·lacions solars fotovoltaiques i Soldadura poden omplir el formulari disponible a la web micod.cat, o bé enviar un correu electrònic a ocupacio@micod.cat.

tornar_radioIgualada