icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La marca igualadina BUFF® reafirma el seu compromís local atorgant ajuts esportius i un patrocini social

BUFF®, la marca especialitzada en accessoris de coll i cap, ha reafirmat un cop més el seu compromís amb la inclusió i la diversitat vehiculades a través de l’esport amb dues iniciatives socials a l’Anoia. La primera, el Programa d’Ajuts Esportius BUFF® per a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes esportius a la Conca d’Òdena; i la segona, el Patrocini Social del Dream Team Anoia, primer club inclusiu de la comarca.

En primer lloc, el Programa d’Ajuts Esportius, que enguany ha celebrat la seva tercera edició, ha beneficiat a 23 clubs i a més de 3.000 esportistes de l’Anoia, gràcies a les ajudes econòmiques que sumen un import de 25.000€.

En segon lloc, BUFF® ha signat un conveni per patrocinar el Dream Team Anoia. El primer club inclusiu de la comarca compta ja amb 22 persones amb discapacitats físiques i/o intel·lectuals, i té com a objectiu facilitar que tothom pugui practicar i gaudir de l’esport independentment de les seves capacitats, així com fomentar un entorn inclusiu per a petits i grans.

tornar_radioIgualada