icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La MICOD organitza un cicle de contes amb mirada de gènere a les llars d’infants de la Conca d’Òdena

Aquests contes estan pensats des de la mirada d’igualtat i pretenen ajudar als infants a trencar amb els estereotips de gènere i créixer amb més llibertat.

El cicle es durà a terme durant el mes de maig i consistirà en 12 sessions de conta-contes a les 12 llars municipals públiques, a càrrec de Mònica Torra, amb el títol “Els dracs també ploren”. La primera sessió serà el dia 9 de maig a les llars d’infants La Rossella, l’Espígol i el Rusc d’Igualada; continuarà el dia 10 a les llars d’infants Guerau de Jorba i la Quitxalla de Castellolí; el dia 11 arribarà a les llars de Vilanova del Camí: Baldufa i Molinet; l’endemà dia 12 es faran les sessions a Òdena, a les llars Vailets i Avió de paper –al barri de Sant Pere-, el dia 13 a Sana Anna i Estel de Santa Margarida de Montbui; i finalment el dia 17 de maig a la llar d’infants Sol solet de La Pobla de Claramunt.

El cicle de contes amb mirada de gènere està organitzat i subvencionat des de l’Àrea d’Igualtat de gènere de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, en el marc del Programa de coeducació.

tornar_radioIgualada