icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La nit de shopping d’Igualada i la IURNS14, a punt

La nit de compres, a càrrec d’Igualada Comerç, i la cursa nocturna, que organitza l’Ajuntament d’Igualada, tornaran per tercera vegada a omplir de gent els carrers de la ciutat. El president d’Igualada Comerç ha reconegut, a més, que “quan diversos sectors s’agrupen de forma original, es poden aconseguir grans resultats”.

Els comerços obriran els seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc de la tarda fins a les 12 de la nit, i faran ofertes, descomptes i preus especials, a més d’accions d’animació, com ara música, degustacions, màgia, desfilades de moda i dansa.

Més d’un centenar de comerços estan treballant des de fa setmanes en l’organització d’aquesta sessió de compres nocturnes i també en els preparatius de les diverses promocions que es portaran a terme dissabte. Figueres reconeix que l’activitat està consolidada i que els comerços hi estan molt involucrats.

Per altra banda, pel què fa a la cursa nocturna, les activitats començaran a les 6 de la tarda i es realitzaran curses de pares i mares empenyent el cotxet dels seus fills, nens i nenes amb patinet, una cursa urbana per a nens i nenes de 5km i la cursa nocturna d’adults de 10 km.

tornar_radioIgualada