icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Policia Local d’Igualada es reforçarà i rejovenirà, aquest mes de setembre, amb vuit nous agents més

La regidora de governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, ha comentat que aquests 8 nous agents es sumaran als nous policies que ja es van incorporar l’any passat amb un doble objectiu; reforçar la plantilla de la Policia Local d’Igualada i a la vegada rejovenir aquesta plantilla d’agents locals. En total, en els darrers dos anys s’hauran incorporat un total de 16 nous agents de la Policia Local d’Igualada.

Al mateix temps, Carlota Carner ha explicat que ja s’han instal·lat quatre noves càmeres de seguretat a l’edifici l’institut Badia i Margarit. Carner ha detallat que aquestes noves càmeres se sumen a “les més de trenta que s’han col·locat en els últims mesos per reforçar i blindar la seguretat dels equipaments públics de la ciutat d’Igualada”.

Finalment, Carner ha recordat que actualment s’està executant la fase de diagnosi del Pla Local de la Ciutat, un procediment que es farà, ha assegurat, “de forma transversal i amb la participació d’entitats socials, associacions i comerços amb la voluntat que tingui perspectiva de gènere”

tornar_radioIgualada