icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La programació del Teatre Municipal l’Ateneu inclourà també els concerts de Músiques de butxaca i els espectacles de la Xarxa

Els concerts de petit format, organitzats per l’Ateneu Igualadí, s’encetaran el 4 d’octubre amb Alidé Sans, que presentarà el seu disc Henerècla. La compositora aranesa transmet un missatge compromès amb la vida i la llibertat, amb influències de músiques d’arreu del món. La segona actuació del Músiques de Butxaca serà el 8 de novembre i tindrà com a protagonista el músic Daniel Lumbreras, que presentarà l’espectacle “La vila”. Una proposta molt original amb una llengua inventada i improvisada. Per últim, el 13 de desembre pujarà a l’escenari de l’Ateneu el duet valencià format per Borja Penalba i Mireia Vives, que presentaran el seu darrer treball “Cançons de fer camí”.

D’altra banda, la nova programació estable de l’Ateneu també incorpora, un any més, els espectacles familiars de Xarxa Igualada. La temporada s’encetarà el 29 de setembre amb “El monstre de colors” i seguirà amb “Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol” de La Pera Llimonera i “L’aventura d’avorrir-se” de L’Estaquirot teatre.  La programació de la Xarxa inclourà també la màgia de Charlie Mag, el diumenge 10 de novembre, l’actuació del grup 2 princeses barbudes, el 24 de novembre, i, finalment el musical “La bella i la bèstia” tancarà la programació de tardor, el 15 de desembre. Els espectacles de La Xarxa es representen els diumenges, a ¼ d’1 del migdia, i tenen un preu de 6 €,  5 € per als socis de l’entitat.

tornar_radioIgualada