icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La renovació del jove Bernat Yeste, una aposta més de l’Igualada Rigat pel planter

L’equip arlequinat no té el potencial dels grans monstres de l’hoquei patins, que poden disposar d’una gran quantitat de fitxes del primer equip. És per això que confia amb els jugadors de la segona plantilla per omplir els buits, així com el d’alguns júniors, que es van alternant en omplir el conjunt de l’OK Lliga.

És cert però, que l’equip igualadí podria apostar per jugadors de segona fila en comptes de fer-ho amb de casa. Però la temporada passada ja es va veure que no. L’equip de la capital de l’Anoia va fer un pas més i va confiar amb Bernat Yeste, un jugador del planter, que va acabar el seu pas pels equips base i va passar a formar part de l’equip de l’OK Lliga a tots els efectes. Ara el club arlequinat l’ha tornat a renovar, en la que significa una aposta ferma de cara al futur. De fet, l’entrenador, Cesc Linares, assegura que confia amb els jugadors de la casa de cara a la temporada vinent i tot que reconeix que la vinent serà una temporada molt complicada, està convençut que podran seguir competint.

Ara, per tant, ha tornat a ser el torn del jove Bernat Yeste, que seguirà vinculat al primer equip de l’Igualada Rigat i que es converteix en la vuitena renovació de l’Igualada 2020-21. Yeste té només 19 anys i aquesta serà la seva segona temporada com a membre del primer equip a tots els efectes. Tot i així, el jugador ja havia debutat a l’OK Lliga una temporada abans de ser sènior, la 2018-19.

tornar_radioIgualada