icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La RFEP dona per acabada l’OK Lliga a mig fer i deixa l’Igualada Rigat en 7a posició i el Barça com a campió

La Federació Espanyola de Patinatge ha donat per acabada l’OK Lliga, de manera que l’Igualada Rigat haurà finalitzat en 7a posició. La Copa del Rei i de la Reina sí que està previst que es disputin, del 17 al 20 de setembre.

La decisió, que s’ha pres aquest dissabte, contempla que el campionat de lliga s’acabi tal com estava en el moment que es va decretar l’estat d’alarma. És a dir aleshores, el 14 de març, l’Igualada ocupava el 7è lloc a la classificació, quan faltava una jornada per acabar la temporada regular i s’havia de donar pas a uns playoffs que ja no es disputaran. Cal recordar que al final de la primera volta, l’Igualada anava 3r a la taula.

En aquesta decisió, també s’ha dictaminat que es proclami el Barça com a campió de lliga i que no es produeixi cap descens de categoria. El conjunt blaugrana portava 11 punts de marge sobre el segon classificat que és el Deportivo Liceo. Pel que fa als descensos, havien de jugar el playout Palafrugell, Taradell, Lloret i Vic, però ha quedat dictaminat que aquests quatre equips segueixin la temporada vinent a l’OK Lliga. Qui sí que ascendiran són els equips que anaven primers al grup Nord i Sud de l’OK Lliga Plata, Mataró i Vendrell, de manera que la temporada vinent a l’OK Lliga hi tornaran a ser 16 equips.

Aquí podeu consultar el comunicat de la RFEP

tornar_radioIgualada