icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La seguretat i l’habitatge són algunes de les principals preocupacions que han plantejat els ciutadans a la Síndica de Greuges d’#Igualada

Així ho ha explicat la mateixa síndica, Rosa Sánchez, en el ple extraordinari celebrat aquest dimarts al vespre, a l’ajuntament d’Igualada, per presentar públicament el seu informe d’activitat del 2021. Sánchez ha exposat els resultats d’aquesta memòria i n’ha fet balanç davant de tots els regidors del consistori que han agraït, especialment, la seva feina. Entre d’1 de gener i el 31 de desembre de l’any passat, la Síndica Municipal va dur a terme un total de 130 actuacions, de les quals 84 són queixes i 46 corresponen a consultes.

Segons la Síndica de Greuges d’Igualada, un dels temes que apareix en aquesta memòria és la percepció d’inseguretat que té la ciutadania. En aquest sentit, Sánchez ha assegurat que des de l’Ajuntament ja s’estan duent a terme diverses accions però cal continuar treballant-hi. D’altra banda, segons Rosa Sánchez, l’habitatge és un altre dels reptes que la ciutat ha d’entomar i ha posat com a exemples, l’ocupació i la gent que relloga habitacions.

Un cop realitzada la presentació de la Memòria del 2021, tots els portaveus dels grups municipals han agraït la tasca realitzada per la Síndica de Greuges d’Igualada, que treballa en defensa dels drets dels ciutadans i a favor del bon funcionament de l’administració local.

Les actuacions de la Síndica són gratuïtes per a tothom i es duen a terme amb confidencialitat. Els interessats a contactar-hi ho poden fer al telèfon 93 803 19 50, extensió (Extensió 553), i al correu electrònic sindicatura@aj-igualada.net.

tornar_radioIgualada