La UD Montserrat ho intenta a la segona part, però acaba perdent contra el Sant Andreu de la Barca

La Unió Deportiva Montserrat perd a casa davant el Sant Andreu de la Barca per 1 a 2 i ara és 8è a la classificació de Segona Catalana.

El conjunt igualadí va fer un mala primera part i als 30 minuts ja perdia per 0 a 2. Quan faltava un minut per arribar al descans, Bilal Gartite va reduir distàncies amb el que suposava l’1 a 2. A la represa, els igualadins van buscar la porteria contrària i van estar a punt de marcar. Tot i així, no ho van aconseguir i van acabar perdent per l’1 a 2 final.

Aquest dijous, la Unió Deportiva Montserrat rebrà a les Comes la visita del Cubelles. És un partit que es va ajornar el mes passat per la Covid-19.

Aquí podeu escoltar l’entrevista amb l’entrenador del Montserrat, Jonathan Moreno