La UD Montserrat perd al camp del Martorell (1-0) tot i fer una gran primera part

La Unió Deportiva Montserrat va perdre al camp del Martorell per 1 a 0, tot i haver fet una gran primera part. El conjunt igualadí va disposar de moltes ocasions per perforar la porteria contrària, però els va faltar definir en els darrers metres. A més, el gol del Martorell va arribar ens últims segons de la primera part, un fet que va deixar tocats els jugadors del Montserrat. A la segona, els igualadins van buscar el gol de l’empat però no hi van ser a temps i van acabar perdent per 1 a 0. Aquest dissabte la Unió Deportiva Montserrat rebrà a les Comes el Ciutat Cooperativa, un dels equips de la zona baixa de Segona Catalana.