La UD Montserrat s’imposa clarament al Ciutat Cooperativa (4-1) i continua a la part alta de Segona Catalana

La Unió Deportiva Montserrat va guanyar el Ciutat Cooperativa per 4 a 1 després d’una segona part brillant. Els jugadors igualadins van arribar al descans amb un marcador en contra de 0 a 1. Semblava que aquest resultat podia condicionar l’equip, però a la segona meitat tot va canviar. El Montserrat va començar a arribar a l’àrea rival amb claredat i va donar la volta al marcador. gràcies als gols de Soriano, Garrido i dos d’Adrián Perea. Amb aquesta victòria per 4 a 1 el Montserrat s’ha situat a la part alta de la classificació de Segona Catalana. Aquest dissabte el Montserrat tornarà a jugar a casa contra el Sant Joan Despí.