icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

La UEA juntament amb l’escola de Negocis EADA han creat el postgrau Management Development Programme

Es tracta d’una proposta adreçada a gerents, directius i propietaris de PIMES. El programa compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i s’hi inclouen un gran nombre d’objectius,. En aquest sentit, els participants podran millorar la presa de decisions, disposar d’eines d’anàlisi o incrementar la motivació de l’equip, entre d’altres beneficis.

El president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, es mostrava molt satisfet d’haver pogut aconseguir la col·laboració d’una escola de negocis amb experiència i prestigi com EADA. De fet, assegura que a estat molt senzill posar-se d’acord.

El programa ofereix un recorregut per les diferents àrees funcionals de l’organització facilitant als participants les eines de gestió global empresarial. També pot esdevenir un estímul per canviar i millorar coneixements i sobretot saber contrastar altres maneres de fer- El director de Relacions Corporatives d’EADA, Pau Roig, està convençut que aquest aprenentatge serà  molt beneficiós per als empresaris que s’hi matriculin.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha agraït l’atenció que l’escola EADA ha tingut amb Igualada, tot apostant per aquest programa. També ho ha fet de la Unió Empresarial de l’Anoia, que considera que és una entitat que s’ha implicat molt amb la ciutat.

El Management Development Programme es durà a terme del 6 de novembre fins al 29 d’abril als Campus Universitari d’Igualada. Les classes s’impartiran els divendres de 4 de la tarda a les 8 del vespre.

tornar_radioIgualada