icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Unió Empresarial de l’Anoia i els Bombers mostren als estudiants de la UdL la importància de la seguretat dins les empreses

Des de la sectorial Química de la patronal anoienca s’ha coordinat una visita dels Bombers als i les estudiants del Campus Universitari Igualada-UdL per donar a conèixer les fitxes FOER (Fitxes Operatives d’Elements de Risc). Una eina que permet que els bombers tinguin la informació necessària de les empreses en cas d’accident. Properament, els estudiants universitaris podran fer pràctiques a les empreses de la comarca de l’Anoia per elaborar aquestes fitxes FOER.

Tot i que l’impuls d’aquesta campanya és fa mitjançant l’UEA Química, també s’obre a tot tipus d’empresa de qualsevol sector empresarial que vulgui disposar d’una fitxa FOER per reduir i minvar l’impacte d’un possible accident, a l’empresa i a la societat en general.

Per a més informació i per participar d’aquesta iniciativa es pot enviar un correu electrònic a sectors@uea.cat o trucar al telèfon 93 805 22 92.

tornar_radioIgualada