icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Unión Cultural Extremeña Anoia i l’Ajuntament d’#Igualada organitzen un viatge a Alcántara en motiu del seu agermanament

Amb el suport del consistori igualadí, l’entitat ha organitzat dos autobusos, per als dies 29,30 i 31 de març, en motiu de l’agermanament entre les dues localitats i coincidint amb la festa de la Romeria de la Virgen de los Hitos, d’Alcántara. El viatge, subvencionat pel consistori igualadí, s’adreça a aquelles persones interessades i empadronades a la capital de l’Anoia. Amb motiu dels actes mencionats, també s’hi desplaçaran l’alcalde d’Igualada Marc Castells, i el regidor de cultura, Pere Camps.

Els interessats poden inscriure’s, fins aquest dimecres, 27 de març, a la seu del local de la Unión Cultural Extremeña Anoia, al carrer Nostra Senyora del Roser, 24, de Vilanova del Camí. Les sortides dels autocars estan programades per divendres 29 de març a les vuit del vespre des de l’Estació d’autobusos d’Igualada. I la tornada, serà el diumenge 31 de març a les sis de la tarda des d’Alcántara.

Foto: Vilanova Informació

tornar_radioIgualada