icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Adoberia de Cal Granotes serà l’escenari del nou cicle de música i paraules “De pell sensible”

L’Adoberia de Cal Granotes serà l’escenari a partir d’aquest cap de setmana del nou cicle de música i paraules “De pell sensible”. Una iniciativa, que es portarà a terme entre els mesos de juny i novembre, i que inclou sis espectacles literaris, que aniran dedicats a diferents autors, com ara Vinyoli, Miquel Martí i Pol i Antonio Machado. El cicle “De pell sensible” combina una selecció d’autors universals, que es donaran a conèixer a través d’un recital, que inclourà també música i l’explicació de professors especialitzats en la matèria.

Segons el tinent d’alcalde de Promoció Cultural, Josep Miserachs, aquest cicle neix amb la voluntat d’apropar la literatura i la poesia als ciutadans.
El primer espectacle d’aquest cicle tindrà lloc aquest dissabte, a les vuit del vespre, i estarà dedicat a Joan Vinyoli, i el següent serà el 26 de juliol, i tindrà com a protagonista Feliu Formosa. La resta de sessions d’aquest cicle es faran el 30 d’agost amb Poetes i poetesses d’Igualada, el 27 de setembre amb Poemes de Miquel Martí i Pol, el 25 d’octubre amb Poemes d’Antonio Machado i el 29 de novembre amb Els últims dies de la Catalunya Republicana de Rovira i Virgili. Ho explioc

Les entrades per als espectacles es poden comprar anticipadament al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) al preu de 6 euros i a la mateixa taquilla de Cal Granotes, una hora abans de l’espectacle. L’aforament estarà limitat a 90 persones.

 

tornar_radioIgualada