icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Agència Catalana de Turisme promou l’Slow Tourism a l’Anoia

Un total de sis agències de viatges de les comarques de l’Anoia, les Garrigues i la Ribera d’Ebre rebran 96.000 € per desenvolupar productes que corresponguin a la filosofia de l’Slow Tourism.

D’aquesta manera, Catalunya vol esdevenir un referent en Slow Tourism, una tipologia de turisme responsable i sostenible que posa èmfasi en promoure i involucrar les economies locals per tal de donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, tot respectant els llocs visitats.

La dotació màxima per cada projecte serà de 16.000 €, i el 90% de la inversió estarà cofinançada pel projecte europeu Med Pearls, que lidera l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball.

En el marc del mateix projecte i amb motiu del Med Pearls Bridge Event, a principis de mes, Catalunya va acollir una setantena d’empreses i membres provinents dels sis països que formen part del projecte; Catalunya, Egipte, Itàlia, Jordània, Grècia i Palestina; per dur a terme diferents jornades de treball i visites. Una d’elles va ser la taula rodona Tourism & Metavers: a threat or an opportunity? celebrada a Òdena, que va comptar amb ponents com Sonia Huerta, Head Destination de Mabrian, Barbara Prodinger, CEO de Liviar, Carlos Molina, cofundador de Multiversial, i Pierre Bourdin, professor de la Universitat Oberta de Catalunya.

tornar_radioIgualada