icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament atorga més de 100.000 euros en ajuts a empreses d’ensenyament, cultura, estètica, teràpies naturals i tatuatges

Es tracta d’ajuts directes a les empreses que treballen en aquests sectors, i que no van ser inclosos en les subvencions directes al comerç, l’hostaleria i la restauració provinents de la Generalitat i que van ser gestionats a través de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.
Marcé ha detallat que les subvencions destinades a persones físiques o jurídiques amb activitats econòmiques relacionades amb l’ensenyament i la cultura han tingut un valor de 57.000€.
Pel que fa a la línia de les activitats relacionades amb l’estètica, les teràpies naturals i els tatuatges, fins ara s’han aprovat 45 sol•licituds i n’hi ha 14 més que estan a l’espera.
El regidor ha recordat que aquests ajuts s’han convocat perquè, arran de la segona onada epidemiològica, el Govern de la Generalitat va prohibir serveis que impliquessin un contacte personal proper, tret dels serveis essencials, sanitaris o sociosanitaris.

tornar_radioIgualada