icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada agraeix la implicació d’entitats i persones voluntàries en diferents projectes socials

El passat divendres, 6 de juny, el departament d’Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada va organitzar una trobada per a fer explícit el seu agraïment a les entitats i persones voluntàries que col·laboren en el desenvolupament de diferents projectes socials a la capital de l’Anoia.

Unes quaranta persones es van aplegar a l’Espai Cívic Centre per tal de compartir les experiències viscudes aquest curs. El tinent d’alcalde d’Acció Social, el republicà Joan Torras, va agrair a les entitats i als seus voluntaris la seva “imprescindible tasca de suport que fa possible que es consolidin i creixin iniciatives impulsades des de l’Ajuntament com els acompanyaments a persones vulnerables, l’Aula d’Alfabetització, el Banc de Queviures, els centres oberts, l’estudi assistit al Gabriel Castellà, el Passa Pantalla, el reforç escolar i el Xerrem en Català”.

Les entitats que nodreixen actualment de voluntaris els projectes impulsats des de Serveis Socials són Càritas Arxiprestal Anoia – Segarra, Creu Roja Anoia, Fundació Sociocultural Atlas, Club Social Aidar i l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar.

tornar_radioIgualada