icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada aprova per unanimitat anomenar el nou institut ‘IES Badia i Maragarit’

Des del PP, Joan Agramunt, va demanar que es comuniqui als partits presents a l’Ajuntament una decisió d’aquest tipus i que no siguin els propis regidors qui s’assabentin pels mitjans de comunicació.

Des d’ICV, Montserrat Mateu, també va voler criticar les formes. Mateu diu que l’Ajuntament no ha gestionat bé el tema de l’Institut i va criticar, a més, que no s’hagi pensat en un nom de dona per a aquest centre. La portaveu ecosocialista va posar en dubte, així, la política d’igualtat que fa el govern. Des d’ICV, i segons el seu punt de vista, van explicar que Badia i Margarit serà recordat a molts indrets i que en canvi, una figura com la de Josefina Rigolfes hauria sigut més encertada.

Des de PxC, Robert Hernando va instar el govern a fer participar, en decisions com aquestes, als diferents membres del consistori.

Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va demanar disculpes per haver avançat el nom de l’Institut a un periodista i no haver-ho fet amb els regidors de l’Ajuntament i va recollir la proposta d’ICV de valorar la opció d’utilitzar el nom de Josefina Rigolfes en un altre indret.

Recordem que l’Institut Badia i Margarit començarà les classes el proper curs 2015-2016

tornar_radioIgualada