icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada augmentarà un 80% el capítol d’inversions de cara al 2018

El pressupost del consistori igualadí per a l’any vinent, que se sotmetrà a aprovació en el ple ordinari previst per dimarts vinent, serà de 60 milions d’euros. Una xifra que suposa un augment d’aproximadament l’11%, respecte l’exercici actual. Del pressupost del 2018 destaca, especialment, el capítol d’inversions que s’incrementarà en un 80%, passant dels 5,7 milions d’euros d’aquest 2017 als 10,3 milions d’euros el 2018. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, l’ha definit com un pressupost responsable i il·lusionant.

Entre les principals inversions previstes per a l’any vinent,  destaquen, per exemple, els 2 milions d’euros per a la rehabilitació de l’antiga Teneria, els 800.000 euros per a la reforma integral de la Plaça de la Masuca i, el milió d’euros que es destinarà al Pla de Millores als Barris. Escoltem l’alcalde d’Igualada. Una altra de les grans apostes del pressupost de l’Ajuntament d’Igualada per al 2018 és el milió d’euros dedicat a la modernització del polígon industrial de Les Comes. Entre les inversions de l’any vinent també es contemplen el Centre Cívic Nord, l’ampliació de la Residència Pare Vilaseca, el Campus Universitari i la millora de diferents instal·lacions esportives. Tot plegat, segons la regidora d’Hisenda, Montserrat Duch, es farà mantenint l’equilibri financer de l’Ajuntament.

El pressupost de l’Ajuntament d’Igualada per al 2018 es debatrà en el ple municipal del proper dimarts 19 de desembre. A diferència del pressupost actual, que es va aprovar amb el recolzament dels Socialistes d’Igualada i el PP, l’alcalde d’Igualada té força clar que la proposta del 2018 no rebrà cap suport.

tornar_radioIgualada