icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada considera indignants les incidències amb el servei de bus Igualada – Barcelona i reclama solucions a la Generalitat

L’inici del curs escolar i acadèmic ha començat amb moltes incidències en el bus que enllaça la ciutat d’Igualada amb Barcelona per la manca de places d’aquest servei. Aquesta setmana un usuari denunciava a Ràdio Igualada que una trentena de persones havien esperat més de dues hores per poder pujar al bus per anar a Barcelona. Durant aquestes dues hores van passar 4 vehicles plens, i van haver d’esperar fins el cinquè bus per poder desplaçar-se a la capital catalana.

Davant aquests fets, l’Ajuntament d’Igualada es mostra indignat i reclama a la Generalitat, la responsable del servei, que prengui mesures per evitar aquestes incidències. El regidor de mobilitat, Miquel Vives, ha explicat que han demanat explicacions a la Generalitat, concretament al departament de Territori i Sostenibilitat. Al marge de demanar explicacions, segons Vives, han reclamat que posin solució als problemes que han patit els usuaris d’aquest servei a la ciutat d’Igualada. Vives també comenta que s’han posat en contacte amb la direcció de l’empresa concessionària per traslladar-los el malestar relacionades amb aquestes incidències.

Vives reconeix que la Generalitat va ser receptiva en el seu moment quan es van reclamar la no reducció de les freqüències per Nadal i els mesos d’estiu. El regidor explica que van felicitar la Generalitat en el seu moment, però remarca que si el servei no s’ofereix en les millors condicions també exigiran al govern català que actuï.

 

tornar_radioIgualada