icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada estrena el nou Espai Igualadiníssim

El consistori igualadí ha posat en marxa, aquest divendres al vespre coincidint amb l’inici de la campanya de Nadal, un nou panell d’imatges de promoció turística de la ciutat, que està situat al vestíbul de l’Ajuntament i que porta per nom l’Igualadiníssim. Es tracta d’una estructura de 5 metres d’amplada per 2 metres d’alçada, formada per dotze subpanells retroil·luminats amb tecnologia LED i on, al llarg de l’any, s’hi aniran posant imatges dels atractius turístics i dels esdeveniments més representatius de la capital de l’Anoia.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que es tracta d’un regal per a tota la ciutat. Segons Castells, han decidit ubicar aquesta nova proposta al vestíbul de l’Ajuntament, perquè per ell cada any hi passen més de 60.000 persones.

Per a la seva obertura i coincidint amb l’arrencada de la campanya de Nadal, que enguany porta el lema de “Els reis del Nadal”, el panell s’ha dedicat íntegrament a la Festa dels Reis d’Igualada, amb fotos de Josep Maria Torras Payerol i Agustí Olivé.  Posteriorment i a mesura que avanci l’any, en aquest Espai Igualadiníssim s’hi posaran imatges, per exemple, dels Tres Tombs, del FineArt, de la Mostra d’Igualada, de l’European Balloon Festival, de l’Anòlia o de la Festa Major.

tornar_radioIgualada