icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada i la Generalitat de Catalunya faran una promoció de 36 habitatges de lloguer assequible al carrer de la Virtut

Ho ha anunciat el conseller de de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, a través de videoconferència, que ha explicat que es construiran amb la col·laboració entre l’Ajuntament d’Igualada, a través de la Promotora Igualadina Municipal d’Habitatges (PIMHA), i de la Generalitat, amb l’Institut Català del Sòl. Aquests 36 habitatges se sumen als 24 de lloguer social  que ja estaven en procés al carrer Joan Serra.

En base a l’acord, l’Ajuntament cedeix a l’Incasòl l’ús privatiu del terreny en funció d’un dret de superfície de 75 anys de durada.El cost total aproximat de la construcció de l’edifici s’estima en 4.800.000 € (sense IVA). El conseller Calvet ha explicat que la intenció és que a final d’any es puguin licitar les obres per construir els nous habitatges i que comencin a construir el 2021 per acabar-los el 2023. En aquest sentit, el conseller ha assegurat que se senten molt “il·lusionats per fer aquesta promoció pública que se suma a la dinamització econòmica que necessita la Conca d’Òdena, que van ser els primers que van viure un confinament”.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha afirmat que “resolem una de les demandes que tenim en l’àmbit de l’habitatge que alhora és la demanda social més important que tenim”. Amb això, també ha insistit que aquest és “un anunci que en qualsevol circumstància seria una bona notícia, però que en el context actual agafa una dimensió encara més important, ja que significa que la ciutat no s’atura, que treballem intensament amb el Govern de Catalunya per atendre les necessitats de la nostra població i que les polítiques socials són una de les nostres prioritats”.

tornar_radioIgualada