icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada inicia la campanya “Tu ets els millor exemple” per promoure les actituds cíviques entre la ciutadania

El consistori igualadí posa en marxa aquest mes d’octubre una campanya per recordar i incentivar alguns hàbits fonamentals de civisme entre els ciutadans. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte Igualada Ciutat Amable, vol esdevenir una acció en positiu, implicant el ciutadà com a persona responsable i protagonista indispensable que ha de fer possible una ciutat millor. Per aquesta raó el lema escollit és “Tu ets el millor exemple”. La campanya ha estat elaborada per l’estudi igualadí Evvo.

En aquesta primera fase, la campanya incideix en determinats àmbits, com ara l’ús incorrecte dels contenidors, la cura dels gossos a la via pública o la brutícia en voreres, aparadors i parets. Aquesta campanya, que compta amb un pressupost de deu mil euros, s’allargarà fins el mes de gener i s’ampliarà amb d’altres àmbits com el respecte al mobiliari urbà o al descans dels veïns.

tornar_radioIgualada