icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada introdueix millores en les subvencions a la creació d’activitat econòmica

El ple del consistori igualadí ha aprovat, per unanimitat, les bases dels ajuts a la creació de noves empreses, el foment de llocs de treball estables i la consolidació de l’activitat dels autònoms. Amb aquestes noves bases l’Ajuntament pretén, entre d’altres, ajudar a la creació de noves empreses, fomentar la seva competitivitat, potenciar la força emprenedora i el manteniment de l’activitat d’autoocupació i donar suport al nou emprenedor. Aquestes tres línies d’ajuda a l’activitat econòmica presenten alguns canvis en relació amb les establertes en anys anteriors.

El regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé, ha destacat, per exemple, que aquestes noves bases premiaran aquelles empreses que treballin per la igualtat i la sostenibilitat. D’altra banda, com a novetat, aquestes bases d’ajuts a la creació d’activitat econòmica també incorporen la voluntat de l’ajuntament d’adaptar aquestes subvencions als anys naturals. Les noves bases dels ajuts a la creació de noves empreses, el foment de llocs de treball estables i la consolidació de l’activitat dels autònoms també incorporen aquest any la possibilitat de revocar parcialment o totalment la subvenció concedida si es té coneixement que l’empresa no ha mantingut els requisits que han donat lloc a la subvenció.

Per últim, Marcé ha remarcat que aquests canvis s’han gestat a través d’una taula de treball formada per experts i entitats socioeconòmiques de la nostra ciutat i per tècnics municipals.

tornar_radioIgualada