icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada oferirà WiFi públic al Parc Central i L’Escorxador

El consistori igualadí treballa per dotar, en les properes setmanes, de servei de WiFi públic dos nous espais de la ciutat, com són el Parc Central i el recinte de l’antic Escorxador. El tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, ha explicat que es tracta de dues zones de la ciutat que al llarg de l’any acullen gran afluència de públic per la celebració de diferents esdeveniments. Una subvenció de 15.000 € del programa de la Unió Europea WIFI4EU permetrà ampliar amb aquests dos nous punts de connexió la xarxa pública WIFIGD i també millorar-ne l’ample de banda de tota aquesta xarxa fins els 30 Mbps.

El Parc Central i L’Escorxador se sumaran als 5 punts existents de connexió gratuïta sense fils de la xarxa municipal WIFIGD que, des de fa uns anys, disposa de hotspots a la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça de Cal Font, la Plaça de la Creu, el Parc de Vallbona i el Parc de Valldaura.

L’any 2018, la xarxa WIFIGD va registrar un total 22.405 connexions, una xifra que, segons Jordi Pont, ha de créixer notablement a partir d’aquest 2019, tant per la creació d’aquests dos nous punts de connexió com per la significativa millora del servei que es durà a terme als ja existents. I és que tots ells s’adaptaran també, passant dels 256 kbps que ofereixen actualment, als 30 Mbps. A més, l’Ajuntament també preveu identificar tots aquests espais amb rètols que informin els usuaris que aquell és un punt de WiFi públic amb una xarxa oberta i gratuïta.

tornar_radioIgualada