icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada sotmetrà a votació una moció per demanar a la Generalitat que autoritzi una línia d’ESO a les Escolàpies

Aquest divendres, a la una del migdia, es durà a terme, al consistori igualadí, un ple extraordinari, on el govern presentarà una moció per sol·licitar al departament d’Educació l’autorització i el concert d’una línia d’ESO a les Escolàpies. El centre va plantejar aquest projecte al departament d’Educació i, després de rebre les primeres impressions en positiu per part d’aquest, van iniciar les obres necessàries per adaptar l’edifici als requeriments dels nous estudis. Finalment, però, la Generalitat ha comunicat a la direcció del centre, que no s’autoritzarà aquesta línia.

Segons l’alcalde, Marc Castells, davant d’aquests fets, i tenint en compte la despesa ja realitzada per part del centre i que els pares i mares dels alumnes estan d’acord amb aquest pas, han decidit presentar aquesta moció. Castells assegura que després de parlar amb la directora General de Centres Concertats i privats, Pilar Contreras, i explicar-li la bona predisposició dels pares i també de l’ajuntament per obtenir aquesta línia d’ESO, no entén la negativa del departament d’Educació. Segons l’alcalde d’Igualada, sotmetent aquest punt a aprovació en el ple de demà podran saber qui creu en l’escola de la ciutat i qui segueix només les consignes del seu partit.

Per últim, Castells explica que dilluns vinent tindrà lloc una reunió entre els responsables de les Escolàpies i el departament d’Educació, en la qual podran presentar els suport que ha rebut aquest projecte per part dels grups municipals.

tornar_radioIgualada