icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’#Igualada vol remodelar el Parc de l’Estació Vella per fer-lo més verd, millor il·luminat i totalment accessible

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha presentat la proposta de millora d’aquest parc de la ciutat que inclou l’ampliació de la zona d’ombra, més vegetació, l’eliminació dels recorreguts tancats i una millora de la il·luminació de tots els espais per millorar la percepció de seguretat. Castells ha assegurat que el Parc de l’Estació Vella, que data de l’any 1995, necessita un replantejament ja que actualment és un punt decadent.

Castells ha destacat també que el projecte del nou Parc de l’Estació Vella inclourà una gran zona enjardinada i la  millora de les zones d’ombra. En aquest sentit, Castells ha volgut deixar clar que el reg d’aquest nou espai verd es realitzarà amb gota a gota i amb aigua freàtica. La remodelació del Parc de l’Estació Vella es completarà amb una nova pavimentació dels camins existents, nou mobiliari i amb la incorporació al mur existent d’una gran jardinera lineal amb plantes de floració i enfiladisses.

La transformació d’aquest espai de la ciutat, segons Castells, es complementarà amb la remodelació del Passeig Verdaguer. L’ajuntament ha encarregat la remodelació del Passeig al mateixos arquitectes que han realitzat el Parc Central: l’estudi Batlle i Roig.

tornar_radioIgualada