icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’alcalde d’Igualada i el regidor de Dinamització econòmica, Entorn urbà i Sostenibilitat renuncien a la seva retribució municipal, amb un estalvi de 119.000 euros a l’any per a l’Ajuntament

Marc Castells i Jordi Marcè, han renunciat a les seves assignacions com a responsables municipals a l’Ajuntament d’Igualada per aquest mandat. Això suposarà un estalvi de 119.000 euros anuals al consistori durant aquest mandat.

Marc Castells, que ha estat nomenat vicepresident 4t de la Diputació de Barcelona, percebrà les retribucions que li pertoquen com a responsable d’aquest ens, estalviant d’aquesta manera a l’Ajuntament d’Igualada la seva retribució com a alcalde. Unes responsabilitats, les de vicepresident que li permetran aportar recursos i inversions estratègiques tant a la ciutat com als municipis de l’Anoia.

L’equip que acompanyarà Castells seran el regidor Jordi Marcè i Toni Cortès, que com a assessors tindran funcions de suport al grup provincial i de suport a tasques de govern.

L’acord de governabilitat, signat pels diputats Marc Castells i Sergi Vallès i que va comptar amb el suport d’una vintena d’alcaldes de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf, comporta un programa d’inversions estratègiques que es distribuiran entre els ajuntaments, les mancomunitats i els consells comarcals de la Vegueria del Penedès que van donar suport a l’acord.

 

tornar_radioIgualada