icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’AMPA de les Escolàpies d’#Igualada demana explicacions a la Generalitat per la seva negativa a incorporar la línia d’ESO al centre  

L’AMPA del centre ha fet públic un comunicat on asseguren que el curs vinent, les Escolàpies d’Igualada, començava una nova etapa amb la incorporació de la nova línia d’ESO. Segons el comunicat, la direcció General de Centres Concertats i privats de la Generalitat va veure positiva la petició de la incorporació de l’ESO i l’escola va iniciar tots els tràmits amb els Serveis territorials, els quals van emetre un informe positiu. L’estiu passat es van iniciar totes les obres necessàries per poder tenir l’ESO a l’escola. Aquest mes de febrer, però, el centre ha rebut una carta de la direcció General de Centres Concertats i privats, on es notifica que l’ESO no serà possible fins que la primària no sigui d’una sola línia en tots els cursos, i no de dos com ho és ara.

Davant d’aquesta negativa, des de l’AMPA de les Escolàpies demanen explicacions a la Generalitat pel que consideren una mala gestió, ja que la quantitat de línies amb compta l’escola ja es coneixia a l’inici de la petició. En el comunicat asseguren que com a mares i pares volen respostes i una solució al que qualifiquen d’injustícia.

tornar_radioIgualada